PETOFI_LOGO_05-01

Szivárvány Iskolafejlesztési Alapítvány

Kedves Szülők! Tisztelt Támogatóink!

Az adóbevallás időszakában lépten-nyomon abba botlik az ember, hogy az adó 1%-át hány helyre lehetne fizetni. Minden egyes kérés, invitálás, egy jobb cél, egy támogatandó tevékenység érdekében történik. Széles a választék, apukák, anyukák munkahelyét, szimpatikus egyesületeket, rászoruló szervezeteket lehet választani. És hogy mi alapján döntünk? Ezt talán minden adományozó maga tudja megfogalmazni.

Természetesen mi is így teszünk most! Meg akarjuk győzni arról, hogy nálunk van a legjobb helyen az adó 1%-a. És hogy miért pont a Szivárvány Iskolafejlesztési Alapítványnál? Egyszerű a válasz. A gyermekeink miatt! Hiszen melyik szülő ne szeretné, hogy a gyermeke a legjobb környezetben, a legjobb körülmények közt, a legjobb pedagógusokkal, és a legjobb közösségben töltse el a tőlünk távol töltött idejét. Ki ne szeretné biztonságban tudni gyermekét egy olyan helyen, ahol az élet értékeire, az alapvető készségekre, a napi élethez szükséges rutinra oktatják? Biztosan minden kedves szülő igennel válaszolna.

És hogy mire fordítjuk a befolyt támogatást? Invitáljuk Önöket az iskola rendezvényeire! Ott aztán minden, amit az előzőekben írtunk láthatóvá válik. A gyermeksereg, a kis művész palánták, a pajkosak, a csintalanok, a cserfesek, a halkak, a félénkek, a bátrak. Mind-mind egy kis egyéniség. Hát ők kapják az Önök támogatását!

Továbbra is számítunk a jóindulatukra, támogatására, ahogy tettük ezt korábban és tesszük ezt a jövőben is! Mert látható eredménye van!

Szivárvány Iskolafejlesztési Alapítvány

adószáma: 18526121-1-08

Köszönettel és tisztelettel:

Szabó László sk.
a kuratórium elnöke
Sipos Ferenc sk.
az iskola igazgatója