PETOFI_LOGO_05-01

Felhívás

Tisztelt Szülők!

 

Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával a Soproni Tankerületi Központ, ezen belül is a Lackner Kristóf Általános Iskola szervezésében, 2022. július 4-én hétfőn a nyári napközi elindult.

Sajnos már az első napokban negatív tapasztalatokról kell beszámolnunk. Minden intézmény vonatkozásában kisebb nagyobb mértékben előfordul, hogy a szülők által előre megigényelt napokra a szülők nem vitték el a gyermekeiket a nyári napközibe és azt semmilyen csatornán nem jelezték sem a tankerület, sem az iskola, sem a szervezők felé. Mindez lehetetlenné teszi a programok hatékony és sikeres megszervezését. Az előre lefoglalt programok egy részét nem tudjuk megvalósítani, egyéb programokon az előre megvásárolt jegyek kárba vesznek, nem beszélve a megrendelt napi háromszori étkezésről. Van olyan soproni intézmény, ahonnan a nyári napközit igénylő gyermekek fele sem jelent meg az első három napon.

 

Tisztelettel kérjük , hogy az előre lefoglalt nyári napköziben való részvételről történő távolmaradást minden esetben előző nap 8.30 óráig jelezni szükséges a szervezők irányába (ennek oka, hogy az étkezés lemondására minden azt megelőző nap 8.30 óráig van lehetőség).

Felhívjuk a szülők figyelmét arra, hogy amennyiben a gyermek távolmaradását a fentiekben leírtak szerint elmulasztja, a nyári napközi további napjain nem áll módunkban biztosítani a részvételt.

Az étkezések lemondása a Központi Gyermekkonyha felé mindig a szülő feladata:

30/602-1911.

 

Amennyiben gyermeke valamilyen oknál fogva nem jön a táborba, kérjük 8.30-ig jelezzék az iskola felé a 99/510-207-es telefonszámon!

Megértésüket és együttműködésüket tisztelettel köszönjük!

 

Marek János

Soproni Tankerület Központ

tankerületi igazgatója

 

Sipos Ferenc

Soproni Petőfi Sándor Általános Iskola és AMI

igazgatója